Home
 

Welcome to www.Wr-Way.Org

 

Kliko ketu

PER TE SHIKUAR OFERTAT TONA


Kliko ketu

PER TE KONTAKTUAR ME NE


Kliko ketu

PER TE HAP SERVER ME HLDS


Kliko ketu

PER TE SHIKUAR KOMANDA PER ADMIN


Kliko ketu

PER TE DOWNLODUAR ADONSA PER CS


Kliko ketu
PER TE DOWNLODUAR CHEATS PER CS


Rregullat e Chatit :


1.Ndalohen sharjet dhe ofendimet.
2.Ndalohet shkrimi me shkronja te medha
3.Ndalohet Publikimi i faqeve te tjera ne Chat
4.Ndalohet shkruarja e 1 personi me shum se 5 her.
Nese jeni aktiv do te merrni admin ne Chat

Ju sygjerojm ti shikoni ofertat . . .

burim@r3dline.de  NEW ADD of ADMIN


 
 
Get your own Chat Box! Go Large!
 
 
=> Willst du auch eine kostenlose Homepage? Dann klicke hier! <=