Hap CS Server
 

pershendetje:                     

e pash se ne te gjitha forumet kerkohet se si me hap server public pa vpS por aty nuk kishte ndonje sqarimm  

vendosa te boj ni tuto qe funksionon 100% per te hapur cs server public pa VPS

kushtet::S

ip reale te PC:>

shkojmm:P  ne C:ProgramFilesCounterStrikehlds e hapim hlds 

shkojm::
game>>>>:>>>>>> COUNDITION SERO
servername>>>>>>> EMRI I SERVERIT
map>>>>>>>>>>>> MAPA TE CILEN DESHIRON
network: >>>>>>>>INTERNET
maxplayer:>>>>>>>SA VETA DESHIRONI
updport:>>>>>>>>>E LEN ASHTU SIOSHT
recon pasword:>>>>E LEN ASHTU SI ESHTE

SURCHE [VALVE ANTI-CHEAT JA HJEK NJE SHIGJET] 

=============================================
=============================================

ME PAS SHKOJM START SERVER

PASI TE HAPET SERVERI DEL NI DRITARE ME PAS SHKOJM NE KET ADRES
===================================================
=================================================== 


WWW.MY-IPADRESES.COM

TONA DEL NI IP QAJO IP OSHT IPI I PC 
E MERR QAT IP DHE HYN NE CS E HAP CONSOLLEN
DHE FILLON
CONNECT IP-i
DHE NESE MUN KONEKTOHESH ME HY NE AT SERVER 
I KE IP REALE TE PC DHE AJ SERVER
OSHT PUBLIC
POR NESE  JO :S ATEHER 
NUK I KI IP REALE TE pc [REALE I BJEN TE VERTETA]

=-=-=-=-=-==-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
SHPRESOJ TE JEMM I KJART
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
PER GJDO GJJE TE PAKJART KONTAKTO 
BURIMI.08@POSTRIBE.COM
=================================================
=================================================


by: [P!r473]
=======================================================

 

 

 

 

 

 
 
Get your own Chat Box! Go Large!
 
 
=> Willst du auch eine kostenlose Homepage? Dann klicke hier! <=